2011. július 31., vasárnap

Üdülés Zalakaros - Aqua Therm Hotel*** plus - Jelenlegi ára: 1 Ft

A zalakarosi AquaTherm Hotel*** plus-ba  szóló utalvány 3 nap/2 éjszakára szól, 2 fő részére, és 2012. április 30-ig használható fel a kiemelt időszakok kivételével (a foglaláshoz előzetes időpont egyeztetésre van szükség, mint bármely egyéb foglalás esetén).
Az utalvány tartalma:
3 nap/2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
félpanziós ellátás (svédastalos reggeli, háromfogásos vacsora)
Wellness Oázis használata
vezeték nélküli internet elérés (WiFi)
zárt parkoló használata
Külön fizetendő az idegenforgalmi adó (18. év fölött), ami kb. 400 Ft/fő/éj.
A hotel Zalakaros központjától nem messze, a Gyógy-, Termál- és Élményfürdő bejáratától mindössze 300 m-re várja Önt 22 szobájával és apartmanjával. Harmónia, egyediség, meghittség és kedvesség jellemzi a szállást, amely már első pillantásra rabul ejti a tekintetet. A családias, 22 szobás hotel 2002-es nyitása óta több ezer elégedett vendéggel és számos újítással is büszkélkedik. A hotel építészeti formája egyben Zalakaros üdítő színfoltja is.
A Wellness-Oázisban pezsgőfürdő frissíti, az aromaolajok és a szaunák jótékonyan varázsolják új emberré. A nyugodt és csendes környék, a kert a napozóágyakkal, a minigolf pályával, a kicsiknek játszótérrel nemcsak egy szép zöld színfolt, hanem a gondtalan pihenés, az aktív kikapcsolódás és felhőtlen öröm helyszíne is.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 07:22
. Üdülés Zalakaros - Aqua Therm Hotel*** plus - Jelenlegi ára: 1 Ft

Fontos