2011. július 24., vasárnap

Vega, Lope de: A táncmester - Jelenlegi ára: 1 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A táncmesterA könyv listaára: 1680 Ft. Leírás:
Lope de Vegát Cervantes a természet szörnyetegének nevezte. Lope de Vega saját állítása szerint kétezer drámát írt (ebből ma négyszázat ismerünk), de jelentős lírai és verses epikai munkássága, nemkülönben a maga korában is népszerű prózaregényei. Az ízig-vérig barokk szerző szinte beláthatatlanul gazdag életművének újabb darabja válik hozzáférhetővé a magyar olvasóközönség számára. Az 1594-ben született A táncmester Lope de Vega korai művei közül való. Fontos szerepet játszanak benne a zenei elemek, a mű központi motívumát pedig, a táncot - miként Vasas László előszavában hangsúlyozza - a szereplők a szerelem minden rezdülésének kifejezésére használják. A szerepcserék helyzetkomikumára épülő, cselszövések és félreértések sorozata közt, a becsület és szenvedély viharaiból kibontakozó bonyolult cselekmény a szerelem minden akadályt leküzdő erejét hirdeti. Aldemaro vagyontalan nemesifjú, hogy szerelme, Florela egy vagyonos nemesúr lánya szívét elnyerje, táncmesternek jelentkezik annak házához. A bonyodalom akkor kezdődik, amikor vetélytársra akad a beszédes nevű, daliás, ám üres fejű Vandalino személyében. Utána azonban nem a kiszemelt leányzó, hanem annak nővére epekedik, aki idős férje mellett (akihez hozzákényszerítették) az igazi, megérdemelt szerelemre vágyik. Egy ügyes személycsere látszólag feloldja a szerelmi szálak kuszaságait, ám hamarosan újabb bonyodalmak keletkeznek, és ezúttal Florela becsületére megy ki a játék. A kiváló magyar fordítás híven adja vissza a darab nemes egyszerűséget sugárzó, elegáns nyelvezetét is. A gazdag elemző előszóval ellátott darabot mindenkinek érdemes ajánlani, aki színvonalas kikapcsolódásra vágyik. ISBN: 963-7338-41-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 460 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 12:53
. Vega, Lope de: A táncmester - Jelenlegi ára: 1 460 Ft

Fontos